ΓΑΤΑ

Ξηρά και υγρή τροφή γάτας

Ξέρουμε πόσο απαιτητική είναι η γατούλα σας. Το ξέρουμε ότι έχει αυστηρά γευστικά κριτήρια και ότι τα τηρεί ανυποχώρητα. Για αυτό και σας προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών τόσο μεγάλη, που ανάμεσα της είναι βέβαιο ότι θα βρείτε κάτι που θα ικανοποιεί ακόμα και έναν τόσο επιλεκτικό συγκάτοικο, ικανοποιώντας ταυτόχρονα και τα δικά σας οικονομικά κριτήρια.

Οικονομικές τροφές γάτας

Στις εποχές που διανύουμε, η τιμή είναι πολλές φορές ο καθοριστικός παράγοντας επιλογής του προϊόντος που θα επιλέξουμε για την γάτα μας. Ειδικά αν ταΐζουμε αδέσποτα ζωάκια ή αν έχουμε πολλές γάτες, οι περιστάσεις μπορεί να μας υποχρεώνουν να αναζητήσουμε τις χαμηλότερες δυνατές τιμές. Τα προϊόντα οικονομικής κατηγορίας του καταστήματός μας είναι επιλεγμένα ώστε να σας προσφέρουν την φθηνή λύση που χρειάζεστε χωρίς συμβιβασμούς στην θρεπτική αξία και την ποιότητα της τροφής.

Αξεσουάρ και άλλα είδη γάτας

Για την τουαλέτα της γάτας σας, εδώ θα βρείτε τις καλύτερες άμμους υγιεινής για το επίπεδο τιμής που σας ενδιαφέρει. Θα βρείτε ακόμα λεκάνες τουαλέτας ανοιχτού και κλειστού τύπου, φτυαράκια άμμου, περιλαίμια γάτας, ταΐστρες/ποτίστρες, κρεβατάκια, κουτάκια μεταφοράς, και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας


Καθημερινές και Σάββατο 09:00 με 16:30, στο 2102817047
 
Η με email στο info@petonline.gr