ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Λίγα λόγια για την επιχείρησή μας

Το κατάστημά μας εξυπηρετεί τις ανάγκες των φιλόζωων από το 1975, με έδρα την Μεταμόρφωση Αττικής. Είναι ένα κατάστημα που είναι γνωστό στην περιοχή, αλλά και πολύ έξω από αυτή, για τις χαμηλές τιμές του, την άριστη εξυπηρέτηση του και την επαγγελματική αλλά και φιλική σχέση με τους πελάτες του.


Η μετάβαση της επιχείρησής μας στον καινούργιο κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί. Στην παρούσα φάση, η ιστοσελίδα μας είναι απλώς μία διαδικτυακή παρουσίαση του φυσικού μας καταστήματος. Στους καταλόγους της μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα προϊόντα μας και τις τιμές τους, να δείτε τις τρέχουσες προσφορές μας και να διαβάσετε ενδιαφέρουσα αρθρογραφία σχετικά με το κατοικίδιο. Για τις αγορές σας από εμάς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε το κατάστημά μας.


Παρόλο που, όπως είπαμε, η ιστοσελίδα μας δεν είναι e-shop, οι κατάλογοί της ενημερώνονται επιμελώς, πράγμα που σημαίνει ότι οι αναγραφόμενες τιμές είναι απόλυτα έγκυρες και αυτές είναι οι τιμές στις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας. Οι πληροφορίες που δεν είναι πάντα διαθέσιμες στην ιστοσελίδα είναι αυτές που αφορούν την διαθεσιμότητα (αν υπάρχει αυτήν την στιγμή το προϊόν που σας ενδιαφέρει ή όχι) καθώς και τις εναλλακτικές επιλογές (άλλα παρόμοια προϊόντα που μπορεί να έχουμε). Για αυτό και, σε κάθε περίπτωση, είναι καλό να επικοινωνείτε μαζί μας για αυτά τα θέματα.


Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για παραλαβή προϊόντων κατ’ οίκον, μπορείτε να εξετάσετε την πολιτική διανομών μας για να δείτε αν η περιοχή σας εξυπηρετείται και αν υπάρχει κάποια χρέωση μεταφορικών για την περιοχή σας, καθώς και ποια ακριβώς μπορεί να είναι η χρέωση αυτή. Εναλλακτικά, μπορείτε φυσικά και απλώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις απορίες σας.


Το κατάστημά μας λειτουργεί καθημερινές και Σάββατο 08:30 με 17:00 στην διεύθυνση Δεξαμενής 63 στην Μεταμόρφωση, και είμαστε στην διάθεσή σας τις ίδιες ώρες στο τηλέφωνο 210 2817047.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας

Επικοινωνήστε μαζί μας


Καθημερινές και Σάββατο 09:00 με 16:30, στο 2102817047
 
Η με email στο info@petonline.gr